Jsme Váš spokojený spánek

Aktuality

květen 2021

Dětská matrace Kuki nově v naší nabídce

Představujeme naši novinku v dětských matracích. Matrace Kuki podporuje zdravý spánek a správný vývoj dítěte. Matrace je lehká, praktická a snadná na údržbu. Pro klidný spánek miminek .. i maminek.
březen 2021

Vytvořte si ze své ložnice ideální místo pro spánek

Studie ukázaly, že lidé spí lépe, když je jejich ložnice optimalizována pro určitou úroveň tepla, světla, hluku a pohodlí. V Ahornu jsme se podívali pod pokličku správně navržené ložnice.
leden 2021

Kdo jsme? Jsme AHORN - český výrobce s tradicí

Láska ke dřevu a poctivá ruční práce, to je naše silná stránka. Nahlédněte pod pokličku k nám do AHORNu .. aneb jak to u nás vypadá?
prosinec 2020

25 let na trhu DÍKY VÁM!

K tomuto výročí pro Vás máme DÁREK! Limitovanou edici našeho BESTSELLERU. Primaflex Motor JUBILEUM za speciální cenu!
listopad 2020

Výsadba nové aleje ve Vlkoši

Ve spolupráci s Mysliveckým sdružením Chrast Vlkoš jsme pomohli vysázet stromky v obci Vlkoš. Podporujeme tak přírodu a životní prostředí přímo v našem okolí.
říjen 2020

V Ahornu jedeme na plné obrátky!

I nadále v době koronaviru pokračujeme ve výrobě. Nepřestáváme vyrábět a dodávat naše výrobky. Společně to dokážeme / COVID-19
září 2020

Město Hodonín ocenilo firmu AHORN a další dobrovolníky za jejich nezištnou pomoc

Koncertem poděkovalo město Hodonín dobrovolníkům, kteří různými způsoby nezištně a ve svém volném čase pomáhali jiným v době jarní koronavirové krize.
září 2020

Nová kolekce roštů již v prodeji

Představujeme Vám naši novou kolekci postelových roštů AHORN. Svěží design, technické vylepšení, unikátní rošty 2v1 a spousta dalších novinek! Prohlédněte si novou kolekci přímo u nás na webu nebo v našem katalogu roštů. Více zde...
červenec 2020

Velká letní soutěž o luxusní ceny AHORN

Užili jste si dovolenou v Česku nebo na Slovensku? Spali jste v hotelu, penzionu nebo na horské chatě? Prozraďte nám, jak jste byli spokojení a vyhrajte luxusní ceny!
květen 2020

Získali jsme nové certifikáty značky Česká kvalita - Nábytek

Naše společnost obdržela nové certifikáty značky Česká kvalita - Nábytek, které zaručují spotřebiteli, že zakoupený nábytek či konkrétní firma, prošly náročným hodnocením a testy kvality.
duben 2020

AHORN mimořádně pomáhá šitím roušek

V době nárůstu koronaviru neleníme a pomáháme, kde se dá. Obrovská solidarita, kterou všude vnímáme, nás hřeje u srdce.
duben 2020

Masivní postele NOVĚ rozšiřujeme o barevné odstíny a olej

Nabízíme několik jedinečných barevných odstínů či olejování jako přírodní povrchovou úpravu. Postel si tak můžete vybrat podle vlastního vkusu.