Jsme Váš spokojený spánek

Aktuality

únor 2020

Obdrželi jsme certifikáty roštů AHORN

V rámci pravidelného testování zátěžových zkoušek a zdravotní nezávadnosti získaly naše výrobky ověřené certifikáty kvality z Mendelovy univerzity Brno.
leden 2020

Dobročinný kalendář mazlíčků AHORN

AHORN v roce 2020 slaví 25. výročí založení firmy. K tomuto významnému jubileu byl vytvořen originální kalendář s dobročinným úmyslem na téma Naši domácí mazlíčci.
říjen 2019

Den za obnovu lesa

Den za obnovu lesa je největší celostátní akcí svého druhu na podporu obnovy lesa a krajiny. I my jako firma jsme byli u toho a aktivně jsme se zapojili.
září 2019

Nově v nabídce TAŠTIČKOVÉ matrace

Rozšířili jsme pro Vás sortiment o taštičkové pružinové matrace. Vybírat můžete ze 3 variant - ANNY, JANNY, SANNY. Více informací najdete v našem letáku.
únor 2019

Elektronický katalog matrací

Vážení zákazníci, prohlédněte si online verzi nového katalogu matrací. Matrace jsme vylepšili moderními potahy, které vám dopřejí komfortnější, pohodlnější spaní a zároveň splňují veškeré předpoklady pro zdravé prostředí lůžka.
říjen 2018

Polštářky ZDARMA

Vážení zákazníci, ke každé čalouněné matraci do rozkládací postele Duovita obdržíte nyní 2 ks dekoračních polštářů v barvě čalounění zdarma.
září 2018

Den otevřených dveří 2018

Srdečně vás zveme na Den otevřených dveří, který se koná v sobotu 26. května 2018. Přijďte strávit příjemné odpoledne v prostorách firmy AHORN.
prosinec 2017

Novinka - rošt Extraflex s nosností 180 kg

Mimořádně odolný rošt s nosností 180 kg je určen nejen pro uživatele s vyšší váhou. Díky speciálním lamelám se skelnými vlákny FIBERGLASS má rošt jedinečné vlastnosti.
listopad 2017

AHORN na veletrhu v Německu

Firma AHORN se zúčastnila jako jediný český vystavovatel významné nadnárodní výstavy skupiny GARANT GRUPPE, kde se prezentovaly novinky z oblasti nábytku pro nadcházející sezónu.
říjen 2017

AHORN má nové logo

Vážení zákazníci, rádi bychom vám oznámili, že firma AHORN CZ, s.r.o. mění podobu loga i grafického vizuálu. Tak jako se snažíme zavádět nové trendy a inovace do našich výrobků, rozhodli jsme se zmodernizovat i naši grafickou identitu.
duben 2017

Matrace, na kterých se královsky vyspíte

Probouzet se s pocitem svěžesti a plní energie. Jistě souhlasíte, že tak by mělo vypadat každé ráno. Pokud tomu tak není, měli byste začít uvažovat o pořízení nové matrace, která je základem kvalitního spánku.
únor 2017

Nová kolekce luxusních matrací

Vážení zákazníci, objevte novou kolekcí luxusních matrací AHORN. Nové matrace z unikátní pěny s příměsí pravého sójového oleje vás překvapí svými vlastnostmi.